Fortsatt i karantän

Idag fick jag reda på att mitt sista jobb för vårterminen blev inställt idag. Vi skulle gjort ett program om Olle Adolphsson på kulturkällaren i Alvesta .Det var naturligtvis väntat och vi får förhoppningsvis se framemot hösten istället

Hyllning till Olle Adolphsson

Fre 8 maj kl. 10.30 Seniorkonsert:
Ingela Wahlgren och Rune Lindquist gör Olle Adolphsson
Ett porträtt om en av vår tids största vispoeter. Vi får lyssna till många av Olle Adolpssons mest omtyckta visor, samt även höra om hans liv personligt berättat av Ingela Wahlgren och Rune Lindquist.
”… Där går en flicka som samlar på stenar, hon har en miljon / Kungen av träd sitter stilla bland grenar i trädkungens tron / Där går en pojke som skrattar åt snö / Där går en flicka som gjorde en ö av femton kuddar / Där går en pojke och allting blir glass som han snuddar / Alla är barn och de tillhör det gåtfulla folket.”

BILJETT: Entré inkl.fika 60 sek vid förköp. I dörren 80 sek.