Fransk afton maj 2018

Kul artikel som jag hittade på nätet❣

Fransk afton  Skriven av Gerd Böe Foto Gerd Böe

Publicerad 18 juni 2018

Med rutiga dukar på borden och tavlor på väggarna med franska motiv såg det lovande ut för en trevlig lördag. Gunnel Götesdotter bjöd in till en fransk afton med ost, vin, kakor och musik.Gunnel Götesdotter och Ingela WahlgrenHon höll ett kåseri om sin tid som modetecknare i Paris på 60 och 70-talet.

I en avslappnad miljö med blandning av fakta och anekdoter, musikaliska inslag från Rune Lindqvist och Ingela Wahlgren, följde vi en ung och ambitiös svensk modetecknare från starten tills hon återvände hem med ett litet barn.

Med franska toner och valstakter inspirerades den 50-taliga publiken att bli med på det hela.Typiskt franskt vill några säga och nostalgiskt blev det i alla fall för många som har ett förhållande till Paris.

Man glömde faktiskt att man befann sig i Bjärnum