Tiden med Marja Entrich

Jag lärde känna Marja när jag flyttade till Stockholm i mitten av 80-talet genom visans vänner. Första gången jag träffade Marja var på en julfest på mosebacke i visans vänners regi. Där hörde jag henne deklamera visan ”Mitt eget land” av Olle Adolphson. Aldrig tidigare hade jag hört denna visa framföras så innerligt och vackert och jag blev hänförd av Marjas personlighet och artisteri. Hennes stora passion var viskonsten och hon gav mig flera, nyttiga lektioner i scenisk framställning.

Under mina år med Marja kom jag också i kontakt med den eminente pianisten Sylvia Karpe.. Sylvia och jag fann varandra direkt både i musiken och som människor. Vi båda medverkar på Marjas CD ”Visor och Visioner” som kom ut 1995 Här kommer två sånger ur CD:n ”visor och visioner” där vi båda medverkar tillsammans. Håll till godo!

”Lysistrate” Ingela och Sylvia
”Det behövs ju så ytterst lite” Ingela och Sylvia